Peak Audio

Ons verhaal

Sinds 1988 koppelt Peak Audio technische en muzikale expertise aan kwalitatief superieur materiaal.

Advies, uitvoering van en ondersteuning: bij Peak Audio draait het om de innovatieve manier waarop medewerkers zich inzetten bij ontwerp en uitwerking van geluidsconcepten.

Maatwerk

Peak Audio krijgt de onderste steen boven op zoek naar de beste geluidsoplossing. Een team dat een topprestatie wil leveren voor zowel een kleine ensemble als voor dat mega-evenement in De Kuip.

Dry hire

Mengtafels, draadgebonden en draadloze microfoons, in-ear systemen, randapparatuur en audio-afspeelapparatuur.

Door heel Europa levert Peak Audio snel en probleemloos los materiaal.

Laatste technieken

De ontwikkelingen op audiogebied zijn spectaculair en gaan razendsnel.

Peak Audio volgt deze ontwikkelingen op de voet en past ze direct toe. Door te blijven investeren in de laatste technieken en scholing blijft de koploperspositie op het gebied van technische innovatie behouden.

Advies en ontwerp

Elk theater, artiest of gezelschap heeft andere wensen.

Bij Peak Audio werken we flexibel en zijn we betrokken bij onze klanten. Van een relatief simpel advies tot een vaste adviseur die vanaf het allereerste moment bij het artistieke proces betrokken is.

Transport

Optimale logistiek.

Van 1m3 busje tot 90m3 trailer. Peak Audio heeft een uitgebreid – en Euro6 – wagenpark om aan alle logistieke behoeften te voldoen.

B2B

Peak Audio levert ook apparatuur aan collega-verhuurbedrijven in binnen- en buitenland.

Het accent ligt hierbij met name op de verhuur van d&b luidsprekersystemen. Peak Audio bezit – als oudste verhuurder van deze apparatuur in de Benelux – uiteraard een uitgebreid assortiment.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken